Rödingfilé 4 portioner.

rödingfilé för ca 4 personer.  Svårighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 st Tinade rödingfiléer ca 200-250 gram /st

Olja

Salt(Örtsalt)

Citronpeppar

Kryddor enligt eget önskemål

 

Tillagning

Sätt ugnen på 175 grader (Varmluft)

Ta fram en bakplåt som du täcker med bakplåtspapper.

Strö ut olja, salt, citronpeppar och kryddor enligt eget önskemål på oljan och bakplåten.

Lägg 4 st tinade rödingfiléer med skinnsidan uppåt.

Tillagningstid i ugn ca 10 min

Temp: 175 grader

Serveras med Dill kokt färskpotatis (både kall och varm sås passar utmärkt.)

(Tänk på att skinnet väger så att man inte har för lite röding filéer om Ni har gäster.)

Rödingfiléer finns till beställnig här.