Erbjudanden 2019-05-22T17:27:00+00:00

Här hittar du våra tillfälliga specialerbjudanden. Dessutom har vi just nu mellan 10-20% rabatt på våra specialpaket. Passa på att beställa från våra paketerbjudanden.


Vi gillar fisk som kan tillagas på många sätt med fantastisk smak. Så om du inte har upptäckt Röding så ger vi dig chansen nu. Passa på att beställa nu så får du 10% rabatt.

Just nu erbjuder Andysfisk kampanjpris på vår vildlaxsida från Kalix.

Vildlax från Kalix.

Vildlax från Kalix. Svenskfångad vildlax från norrländska orörda vatten. Hel sida. Ord. pris 398 kr/kg nu 309 kr/kg.

För endast 126kr/kg kan du nu beställa våra styckfrysta praktiska sejfiléer i 5 kg förpackning.

Erbjudande paket 1 innehållande hela 7,5 kg fisk av högsta kvalitet i praktiska portionsbitar med 10% rabatt. Inkluderat i det förmånliga priset är fri hemkörning till din dörr.


Grillpaketet innehåller 5 kg fisk och skaldjur av högsta kvalitet, perfekt anpassade för grillen. Fri hemkörning inkluderat, med 10% rabatt.

.


Grillpaket 2 är ett paket med massor av godsaker för grillen med 10% rabatt. Alla råvaror är av toppkvalitet och perfekt anpassade för grillen. Fri hemkörning är inkluderat, till ett mycket överkomligt pris.


Med vårat riktiga supererbjudande på 20% rabatt vill vi ge dig en chans att upptäcka havets absoluta toppläckerheter till ett rimligt pris. Passa på att betälla nu om du vill ha möjligheten att äta riktigt gott.
Gourmetpaketet är för de verkliga finsmakarna. Paketet innehåller riktiga läckerbitar i fiskväg, röding, piggvar och hälleflundra. Som en extra bonus finns även grönländska räkor med, totalt 10 kg läckerheter. Alla råvaror är av yppersta kvalitet. Fri hemkörning är inkluderat.

Gourmetpaket

Gourmetpaket innehållande rödingfile, piggvarfile, hälleflundra och räkor. Ordinarie pris 4310kr. Nu med 20% rabatt 3445 kr.


Webbutiken är öppen för beställning dygnet runt.
Om du känner dig osäker så kan du hitta hur man handlar i webbutiken här.
Du kan också kontakta oss här.
Naturligtvis så är du hjärtligt välkommen att också ringa in din beställning.
Telefonnummer och öppettider hittar du längst ner på sidan.