Här hittar du våra tillfälliga specialerbjudanden. Har du en rabattkod använder du den i kassan.

Vi har just nu mellan 10-20% rabatt på våra specialpaket. Passa på att beställa från våra paketerbjudanden. Allt med helt fri hemleverans.


Nu har du chansen att för ett billigt pris uppleva vad äkta samisk vildfångad fjällröding innebär. Fångad av samiska fiskare i nordligaste Sameland. Fiskas i helt orörda fjällsjöar så långt ifrån all mänsklig påverkan man kan komma i Sverige. Passa på att köp då vi under en kort period ger dig 20% rabatt på ordinarie pris.

Erbjudande paket 1 innehållande hela 7,5 kg fisk av högsta kvalitet i praktiska portionsbitar med 10% rabatt. Inkluderat i det förmånliga priset är fri hemkörning till din dörr.


Grillpaketet innehåller 5 kg fisk och skaldjur av högsta kvalitet, perfekt anpassade för grillen. Fri hemkörning inkluderat, med 10% rabatt.

.


Grillpaket 2 är ett paket med massor av godsaker för grillen med 10% rabatt. Alla råvaror är av toppkvalitet och perfekt anpassade för grillen. Fri hemkörning är inkluderat, till ett mycket överkomligt pris.


Med vårat riktiga supererbjudande på 20% rabatt vill vi ge dig en chans att upptäcka havets absoluta toppläckerheter till ett rimligt pris. Passa på att betälla nu om du vill ha möjligheten att äta riktigt gott.
Gourmetpaketet är för de verkliga finsmakarna. Paketet innehåller riktiga läckerbitar i fiskväg, röding, piggvar och hälleflundra. Som en extra bonus finns även grönländska räkor med, totalt 10 kg läckerheter. Alla råvaror är av yppersta kvalitet. Fri hemkörning är inkluderat.

Gourmetpaket

Gourmetpaket innehållande rödingfile, piggvarfile, hälleflundra och räkor. Ordinarie pris 4310kr. Nu med 20% rabatt 3445 kr.


Webbutiken är öppen för beställning dygnet runt.
Om du känner dig osäker så kan du hitta hur man handlar i webbutiken här.
Du kan också kontakta oss här.
Naturligtvis så är du hjärtligt välkommen att också ringa in din beställning.
Telefonnummer och öppettider hittar du längst ner på sidan.

–>